Agenda

Een datum om alvast te noteren in uw agenda:

Het landelijk congres onvoldoende verklaarde lichamelijk klachten vindt plaats op
4 oktober 2019 in Zwolle. De titel van dit congres is “Onvoldoende verklaard, steeds beter in beeld”.

Met meer dan 400 deelnemers zijn de vorige vier landelijke congressen erg succesvol geweest. Het congres bestrijkt een zeer breed gebied: van klacht tot organisatie, van classificatie tot betaling, van communicatie tot patiëntenperspectief en van stigmatisering tot bedrijfsgeneeskunde. Het congres is aantrekkelijk voor huisartsen en psychologen, voor verpleegkundigen en fysiotherapeuten, voor verzekeringsgeneeskundigen en bedrijfsartsen, voor praktijkondersteuners en oefentherapeuten, kortom voor hulpverleners van een zeer divers pluimage geïnteresseerd in SOLK.

Wij nodigen u bij deze van harte uit een abstract in te dienen voor een door u te houden symposium of workshop. U kunt uw abstract hier indienen.

Wij wensen u fijne feestdagen en hopen vele prachtige symposia/workshop abstracts te mogen ontvangen vóór 1 maart 2019.

Abstracts voor korte wetenschappelijke presentaties (research tracks) en posters kunnen worden ingediend vanaf 1 april (termijn is 1 juni 2019).

 

Symposium Behandeling van SOLK en persoonlijkheidsstoornissen bij ouderen

Op 26 maart a.s. vindt het middag/avond symposium
Behandeling van SOLK en persoonlijkheidsstoornissen bij ouderen  plaats in Gilze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Initiatief Rehabilitation ans Mental Health Community (RMHC)

Er gaat worden gestart met een Community of Practice Rehabilitation and Mental Health. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 12 februari 2019 om 18.00 uur, het programma begint om 18.30 uur. Heeft u interesse in deelname aan deze community?
Voor meer informatie over het initiatief –> Initiatief RMHC