Spring naar toolbar

Lustrumcongres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten 1 oktober 2021

Lustrumcongres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten

Gevarieerd programma
Op 1 oktober 2021 organiseert NOLK alweer voor de 5e keer het landelijk congres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Evenals de vier voorgaande succesvolle congressen zal ook dit jaar een gevarieerd programma worden aangeboden met topsprekers uit binnen- en buitenland. We hebben meerdere keynotes en er zijn weer 2 rondes met in totaal ca. 15 workshops/mini-symposia waarin dieper op bepaalde thema’s, behandelmethodes of onderzoeken wordt ingegaan.

Het zal duidelijk zijn dat het nog niet duidelijk is hoe het congres er precies uit zal komen te zien. De congrescommissie maakt draaiboeken om het congres volledig online te laten plaatsvinden, maar ook volledig offline (en in dat geval opnieuw in Zwolle) en een blended variant behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de maatregelen die in het najaar gelden, zullen we bepalen hoe het congres eruit komt te zien. Het programma begint vorm te krijgen en met de keynote sprekers en workshopleiders die we op het oog hebben, belooft het een heel interessant en leerzaam congres te worden.

Abstract indienen voor symposium of workshop
De deadline voor het indienen van een abstract voor een door u te houden symposium of workshop was 15 maart.

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, huisartsen, bedrijfsartsen, medisch specialisten zoals neurologen, revalidatieartsen, internisten, etc., als ook managers en bestuurders van instellingen die zorgprogramma’s bieden aan patiënten met SOLK. Ook zij die in opleiding zijn of studeren voor deze discipline, als ook medisch adviseurs van zorgverzekeraars of sociale verzekeringsinstanties zijn van harte welkom.

Belangrijke data

  • 1 juni 2021 deadline indienen abstracts voor een poster presentatie (indienen is mogelijk t/m 31 mei) 
  • 1 juli 2021 ontvangen indieners hierover bericht
  • 15 juli 2021 termijn inschrijving tegen gereduceerd tarief, daarna geldt het reguliere tarief

Algemene informatie
Workshop/symposium indienen
Congrescommissie

Geïnteresseerd in dit congres?
Ga dan direct naar de website:

Onderzoeken presenteren middels een poster presentatie?
Wij ontvangen graag uw abstracts.
Indienen kan t/m 31 mei!