Spring naar toolbar

1 Oktober 2021: NOLK congres

Gevarieerd programma
Op 1 oktober 2021 organiseert NOLK alweer voor de 5e keer het landelijk congres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Evenals de vier voorgaande succesvolle congressen zal ook dit jaar een gevarieerd programma worden aangeboden met topsprekers uit binnen- en buitenland. We hebben meerdere keynotes en er zijn weer 2 rondes met in totaal ca. 15 workshops/mini-symposia waarin dieper op bepaalde thema’s, behandelmethodes of onderzoeken wordt ingegaan.

Het zal duidelijk zijn dat het nog niet duidelijk is hoe het congres er precies uit zal komen te zien. De congrescommissie maakt draaiboeken om het congres volledig online te laten plaatsvinden, maar ook volledig offline (en in dat geval opnieuw in Zwolle) en een blended variant behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de maatregelen die in het najaar gelden, zullen we bepalen hoe het congres eruit komt te zien. Het programma begint vorm te krijgen en met de keynote sprekers en workshopleiders die we op het oog hebben, belooft het een heel interessant en leerzaam congres te worden.

Abstract indienen voor symposium of workshop
De deadline voor het indienen van een abstract voor een door u te houden symposium of workshop was 15 maart.

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, huisartsen, bedrijfsartsen, medisch specialisten zoals neurologen, revalidatieartsen, internisten, etc., als ook managers en bestuurders van instellingen die zorgprogramma’s bieden aan patiënten met SOLK. Ook zij die in opleiding zijn of studeren voor deze discipline, als ook medisch adviseurs van zorgverzekeraars of sociale verzekeringsinstanties zijn van harte welkom.

Belangrijke data

  • 15 maart 2021 abstract deadline indienen workshops/symposia
  • 15 april 2021 ontvangen indieners hierover bericht
  • 1 juni 2021 abstract indienen voor poster presentatie
  • 1 juli 2021 ontvangen indieners hierover bericht
  • 15 juli 2021 termijn inschrijving tegen gereduceerd tarief, daarna geldt het reguliere tarief

Lustrumcongres 2021 Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten