Spring naar toolbar

Professionals

Meld je aan als professional of meld de instelling aan waar jij werkt!

NOLK wil jou als professional helpen om op de hoogte te blijven van de laatste behandelrichtlijnen en zorgstandaarden. Maar ook wil NOLK jou inzicht geven in het zorgnetwerk om je heen, zodat je jouw patiënten waar nodig kunt verwijzen naar een gespecialiseerde behandeling in jouw omgeving. Door lid te worden heb je tevens toegang tot ledendagen en andere voordelen.

Een introductie op de Zorgstandaard SOLK

Monique Sturre, ervaringsdeskundige: “Ik vind het heel fascinerend hoe lichaam en geest op elkaar reageren. Ergens weet je het wel dat dat invloed op elkaar heeft, maar dat dat zo met elkaar verweven is en dat dat zo veel zegt, dat vind ik prachtig. Ik had eigenlijk geen leven meer. Ik kon niet meer doen wat ik zelf wilde….”

Carine den Boer, huisarts: “Patiënten zijn er vaak onvoldoende van op de hoogte dat er heel vaak klachten zijn zonder dat daar een specifieke ziekte als oorzaak van is. In de huisartsenpraktijk wel 30 tot 40% van het totale aantal klachten.
Bij specialisten vaak wel 50 tot 60% van de klachten die geen medische diagnose als oorzaak krijgen…”

Aanmeldformulier

Word lid van NOLK en ontdek de voordelen.

Zorgkaart

Zoek in deze overzichtskaart naar collega’s bij jou in de buurt.

Richtlijnen en zorgstandaarden

Vind hier de actuele richtlijnen en zorgstandaarden voor diverse disciplines.

Kenniscentrum

Over NOLK

NOLK is het platform waar kennis, scholing en onderzoek over de behandeling van mensen met aanhoudende lichamelijke klachten wordt gebundeld. Het bundelt de krachten van patiënten, zorgaanbieders, verwijzers en onderzoekers..